tirsdag 24. januar 2012

Premie i København?

Jeg er ikke så glad i å fly. Nicket mitt er i så måte litt upassende. Men nå skal jeg på en jobbreise til København i neste uke, og da fortjener jeg en liten premie. Er det noen som har tips om fine garnbutikker, andre fine butikker eller gode restauranter i Kongens by? (Det er vel strengt tatt Dronningens nå da.)

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så koselig med jobbtur da! Jeg besøkte Rasmilla da jeg var i København i sommer. Ligger på Amager, bare noen meter fra stasjonen. Ellers så er det jo Sommerfuglen som må utforskes. God tur!

Monstermønster sa...

Uldstedet i fiolstræde er kjekt! Mye isager og sånt. God tur! København er er flott by!

SILKESAUEN sa...

Å, eg har også lyst til Køben! Då ville eg finne fram til butikken "Sommerfuglen" som Elisabeth nemner.

Sommerfuglen har også nettbutikk, så eg har bestilt garn og mønster fleire gonger derifrå, og i nyheitsbrevet som kom i dag står det at Helga Isager kjem til Sommerfuglen 30. januar for å presentere det nye strikkeheftet "The Bird Collection" (det er vel ein fin tittel for deg, Fuglemamma!) - og 8. februar skal ho ha workshop.

I wish I were there... Men kanskje du kan...?
Sjekk sommerfuglen.dk

Lena sa...

Sommerfuglen er en dejlig butik med en masse garn - der prøver jeg i hvert fald at komme forbi når jeg er til møde i KBH og har lidt tid tilovers. God flyvetur - jeg bryder mig bestemt heller ikke om det (mildt sagt), så en belønning må bestemt til:-)

Ulla sa...

Helt klart Sommerfuglen, den er fast stop på min Kbh ture. Har du mere tid, så Rasmilla, men den er lidt udenfor de fleste ruter.

Gode restauranter: La Glace et konditori med de lækreste kager.

Butikker: Perchs thehandel, hvis du kan lide the. Summerbird og Peter Beier Chokolade

Liisa sa...

Trevlig resa! Rekommenderar också Sommerfuglen. Men det finns också andra fina garnaffärer längs gatorna omkring ströget. En god öl och ett wienerbröd eller tebirkes brukar också alltid slinka ner när jag är där ;)

Anonym sa...

Hei
Wilfert's på Gl. Kongevej er meget inspirerende.
Tjek evt. deres hjemmeside

Venlig hilsen
Hanne

Charlotte sa...

Så gøy med en jobbetur. Er helt enig med deg i at du fortjener en premie! Håper du finner noe fint ;) Jeg har omtalt deg i bloggen min i dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...