fredag 4. mai 2012

Garn, te og bananmuffins



















Jeg ønsker alle blogglesere en god helg, med vakkert garn, noe godt å spise og varm drikke i koppen. Bananmuffinsene mine er bakt av godt modne bananer, med rester av havregrøt, egg, sammalt hvete og rapsolje, samt litt vaniljesukker, bakepulver og kanel. Nesten for sunt til å være sant, og veldig gode.

8 kommentarer:

Anna Therese sa...

Bananmuffins er veldig godt :) Er lenge siden eg har smakt slike og nå fikk eg akutt lyst på muffins! Hehe god helg til deg :)

Elisabeth sa...

Ser veldig godt ut, og koselig ut :)

Ulla sa...

Mums - ser lækkert ud både muffins og strikketøj. Hvor er opskriften på bananmuffins fra?

Fuglemamma sa...

Det er en "sleng sammen det man har"-oppskrift, Ulla. Omtrent slik:
3-4 vel modne bananer (jeg pleier å lage disse når vi har mange banener som står i fare for å bli kastet)
3 egg
1-2 dl havregrøt (hvis man har, kan sløyfes)
1 dl rapsolje eller annen matolje
Fin sammalt hvetemel (mengden avhenger av om det er havregrøt eller ikke)
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ts kanel

Mos bananene, visp eggene lett sammen, bland alt i en bolle til passe konsistens.

Muffinsene stekes på 200 grader i ca 15 minutter, til de er lett gyldne.

Losarinas mor sa...

Åh, hvor ser det hyggeligt ud :-)

touchofvanilla sa...

oi, så koselig det så ut:) Har ofte planer om at helgene mine skal se sånn ut, men med ei lita på 1 år som er høyt og lavt er det ofte ikke så lett:)
Ha en fin uke:)

tanterne sa...

Tak for ønsket.
Jeg får helt lyst til at bage - bare ærgeligt at jeg i dag spiste husets sidste overmodne banan.

Tilonino sa...

Hei
Så mye fint du stikker. Kjekt å stikke innom til deg å se.
Ha en fin uke.
Tine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...