torsdag 2. august 2012

Brønner av evigheten

Det har vært stille lenge her i bloggen min nå. Det skyldes ikke at jeg ikke har strikket, men jeg har hatt en veldig travel jobbinnspurt, som ikke er helt ferdig enda selv om jeg nå har litt etterlengtet ferie. Køen av ferdig strikketøy som skal vises frem er lang, men ting skal strekkes, danderes og fotograferes og det har jeg visst ikke hatt tid til.

Men en ting kunne ikke vente. Når man strikker barselsgaver i størrelse nyfødt gjelder det å få overlevert dem så fort som mulig. Mottakeren av denne gaven var ei lita jente. Jeg fikk bære henne litt på armen, og hun tittet opp på meg med de mørkeste brønner av evigheten i øynene sine. Finnes det egentlig noe vakrere og mer magisk enn sånne små som akkurat har begynt på veien gjennom livet? Det er så mye de skal oppleve, mange utfordringer og mange små og store lykkeglimt. Denne lille jenta vet jeg kommer til å få fantastisk omsorg og ballast fra sine flotte foreldre. Også har hun fått en liten varm og myk body strikket i fineste og mykeste alpakkasilke.Oppskrift: Min egen Fuglemammas omslagsbody, som er publisert i boka Myk Start. (les mer om boka og forfatteren på bloggen www.mykstart.blogspot.com)
Garn: Fin fra Du Store Alpakka, blanding av silke og alpakka. 
Pinner: 3 mm bambus (hele bodyen strikkes frem og tilbake på to strømpepinner.
Knapper: Perlemorsknapper, kjøpt på Bundingen.
Hot? Den nybakte mammaen tok den på jenta så snart hun hadde pakket opp. Jeg ble veldig glad for det, og den passet akkurat. Ullbodyer trengs året rundt i Nord-Norge, og særlig i år.

7 kommentarer:

Sassas mamma sa...

Så nydelig body, en perfekt barselgave! Utrolig vakkert skrevet om den lille nyfødte, så rørende...

Elisabeth sa...

Deilig body i nydelig garn som passer godt på en babykropp :) Kjempefint med perlemorknapper i rosa, det gjorde deg virkelig. Gleder meg til å se alt det andre du har strikket, men først skal du nyte litt ferie!

Lena sa...

Skønt stykke strik til en heldig baby!

Charlotte sa...

Jippi, du er tilbake! :) Jeg elsker den bodyen din. Begynte på den en gang, men den ble så miiiini atte. Her en dag snublet jeg over noe silkeull i garnlageret... Tenkte kanskje det er kjekt å spare til jeg skal prøve å lage den igjen :)

Ulla sa...

Meget heldig baby, sådanne bodyer er rigtig gode. Jeg skal igang med at strikke til næste vinter til lillesøster.

Liisa sa...

Fint inlägg! Och fin body. Hoppas att du ror iland med din deadline och att du tar dig ordentligt med vila efteråt!

Linda G sa...

Den er så fiiin! Er det mulig å kjøpe den oppskrifta di et sted, uten å kjøpe hele boka? Orker ikke kjøpe hele boka KUN for den oppskrifta di:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...