fredag 16. november 2012

Fargetida står for døren

November i Nord-Norge kan være både nådeløs og nydelig. Om en drøy uke drar sola på vinterferie. Morgenene blir mørkere, og ettermiddagene kommer stadig tidligere. Snart er det mørkt både når jeg leverer Lerke i barnehagen og når jeg henter henne. Snøen kommer og går igjen, vi har hatt både fantastisk skiføre og speilholke den siste uka.

Jeg har syntes november har vært tung de siste årene. Bihulene har vært tette, kroppen tung og humøret ustabilt. I år har det egentlig vært lettere, men jeg merker at mangelen på dagslys gjør noe med meg. Og da er det på tide å komme tilbake til gamle vintervaner og gå en tur ut midt på dagen for å jakte på lyset og fargene. Disse bildene er tatt på arbeidsplassen min i forrige uke. Er det noen blogglesere som kjenner seg igjen tro?
Strikketøy i vakre farger er også en måte å lyse opp november på. Jeg har startet på et prosjekt i det grønne garnet fra Estland. Det har fått følge av en mørk grønn Kidsilk fra Drops. Akkurat som november har garnet en lys kjerne av silketråd som binder sammen den mørkere mohairen.
Slik ser det ut sammen:Ønsker alle blogglesere en fin helg og en fargerik november.

7 kommentarer:

Huldr sa...

Nydelige grønnfarger!!

Losarinas mor sa...

jeg tror du gør det rigtige; er bevidst om at November er din udfordring og så gør du det du kan for at fange lyset.
Knus .)

Karen Ane sa...

Kjempefin fargekombinasjon. Hva skal det blir tro..?

Elisabeth sa...

Veldig fine farger i strikkingen din. Arbeidsplassen din er vel samme sted som søsteren min studerer til tannlege, men jeg har aldri vært der :)
Vi i nord kan jo trøste oss med at vinter og mørketid gir oss en fin julestemning, nå er det jo snart tid for slike ting også!

Lena sa...

Jeg synes også november er en udfordrende måned - mørkt, råt, koldt uden at være rigtig vinter, jul eller snart forår. Din strategi lyder god! Hmmm - har aldrig været så langt nordpå så bygningen på billedet er ikke genkendelig... Hvordan gik det med det fine sjalfra forrige indlæg (lavede en kommentar et par gange, men blev nægtet af blogger at poste det).

Guro sa...

Åh. Det var vakkert, det!

Guro sa...

Åh. Det var vakkert, det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...