søndag 28. april 2013

Påskeproduksjon

Jeg strikket votter på hytta i påsken. Nå er de ferdig dampet og ligger pent i skuffa mi, klar for neste års vottesesong. Det er klart, i Nord-Norge kan den komme før man aner...;-)Vottene er strikket i Rauma 3tr-garn, oppskriften er fra den amerikanske Selbustrikkeboka, og jeg brukte pinne nr 2 for å få riktig størrelse til akkurat min hånd.


4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nydelige votter! Morsomt å se votter strikket fra den boka og så ser de nye ut for meg. Er nok fordi jeg ikke legger like godt merke til alle modellene i boka når jeg blar i den. Og så har jo fargevalg og ikke minst bilder mye å si for hvor godt noe setter seg i minnet :)
Utrolig lurt å strikke votter nå, litt sent når høsten kommer brått og skuffen er tom.

Monstermønster sa...

Nydelige! Strikkeguruen Zimmermann menter man skulle strikke votter i mai når man ikke trengte dem, for da var det mer kos og man la mer flid i prosjektet sitt enn når man nistrikket til kalde hender på høsten. Må innrømme jeg bruker votter i april og..

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flotte votter! Kjekt å ha på lur når kulden kjem, den er forresten her litt no og.... Brukte votter når eg gjekk tur i går kveld:)

Linda sa...

Næh, nu får jeg helt lyst til at lave selbuvotter også i forårsvarmen - de er så smukke i deres rene udtryk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...