lørdag 13. april 2013

Work in progress

Når man strikker skjørt-delen av en tunika, rekker den opp, strikker den en gang til, og rekker den opp igjen, da tar det tid. Men nå nærmer jeg meg oppløpssida. Godt hjulpet av lange "lese-for-ungene"-stunder. Lesing mens jeg strikker orker jeg ikke til vanlig, det blir for mye snuing av sider og jeg klarer ikke å lese raskt nok til at jeg gidder. Men høytlesing derimot, det funker fint.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg synes du er kommet langt nå, og den ser ut til å få veldig fin fasong. Nydelige fargeskift i garnet også.
Egentlig så skulle man hatt et stativ til bøker med automatisk snuing av sider. Det hadde vært noe det :)

Fuglemamma sa...

Den er strikket dels etter inspirasjon fra Klukka og dels etter mål fra mottakeren. Samtidig prøver jeg å få til negativ ease over brystet fordi jeg synes det er penest, og skulle veldig gjerne hatt hun som skal få den her slik at jeg fikk prøvd den på nå i sluttfasen, men det får stå sin prøve. Har nesten fullført ryggen nå i helga så da ser jeg en ende på det.

Garnet ja, det er virkelig flott. Estlands kunstgarn blandet med en tråd kidsilk.

Hege sa...

Kjedelig å strikke om og om igjen, men kjolen kommer til å bli fin.

mimouna sa...

Nydelige farger, og det er bra at du ikke gir deg! En god følelse å komme i mål med et prosjekt som har satt tålmodigheten på prøve. :)

frøken ij sa...

Kjedelig å måtte rekke opp.. men det er like greit å gjøre det med en gang, så får man et resultat man blir fornøyd med :) Trekning i bloggen min, om du skulle være interessert :)

Ha en fin søndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...