fredag 28. juni 2013

The best conference ever! Island del 4

OK, nå skal jeg gjøre meg ferdig med Island, men ikke før jeg har kommet med en siste lovsang. For hva kan vel gjøre en strikkende konferansedeltaker lykkeligere enn å komme for å registrere seg på konferansens første dag og få utlevert denne konferanseveska?
400 håndstrikkede vesker i ulike lopipeysa-mønster, strikket av platelopi og pent foret. Attpåtil til inntekt for en god sak. Et bedre, konkret eksempel på hvordan man i praksis kan gjennomføre en konferanse med tittelen "Responsible geographies" kan jeg egentlig ikke tenke meg.Med en sånn intro var det ekstra lett å dra fram strikketøyet på konferansen. Som jeg har skrevet om før, jeg elsker å kombinere fag og strikking.

Og bare for at ikke den aller første tittelen min på Islands-blogginga, den om is, ild og ull, skal være løgn, avslutter jeg med noen bilder fra konferansens før-ekskursjon til Eyjafjellajökull. Dere vet, den vulkanen som skapte litt problemer i flytrafikken i 2010...

3 kommentarer:

Ulla sa...

Tusind tak for beretningen. Topsej konferencetaske, den vil blive brugt... Hvorfor er jeg ikke med på sådan nogle konferencer?

Elisabeth sa...

Nydelig veske. Ble nok dyrt for arrangørene, men veldig nyttig og morsomt for deltagerene :)

Liisa sa...

Oh! Konferensväskor som oftast är det allra fulaste man kan tänka sig och så fula och oanvändbara så de nästan genast går till soporna. Jag har börjat lämna tillbaka väskorna och bara ta innehållet... Den här väskan hade jag tagit emot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...