fredag 8. november 2013

Sørgående

Hurtigruta, et sted i Nord-Norge. Mørketida er på vei, minst like vakker i år som i fjor. Velkommen skal hun være, tross alt.5 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Vi kan vel like gjerne ønske henne velkommen, vi slipper jo ikke unna. Men jeg kjenner at jeg er glad vi tross alt har LITT dagslys her i Trondheim selv på svarteste vinteren. Det er vakkert der nord, og det var så mye fred over bildet ditt - god tur :-))

Ha det godt - klem Siv

Ulla sa...

Smukke billeder, det må være fascinerende at leve et sted hvor det skifter så meget mellem lys og mørke i løbet af året.

Fuglemamma sa...

Ja, det er veldig fascinerende. Jeg liker faktisk mørketida. Det er så mye vakkert lyst likevel, og veldig spesielt. Og det at vi vet at alt går i en syklus, om seks måneder står midnattsola for døra.

Elisabeth sa...

Veldig vakkert :)

Lena sa...

Det er svært at forestille sig - at det er mørkt også om dagen. Men fascinerende. Min fætter bør på Svalbard og siger at det faktisk er lyset døgnet rundt der er sværest at håndtere, fordi det bliver så svært at sove nok. er det også din oplevelse.
Selvom vi også er vant til at sejle meget i DK er 'hurtigruten' en sejltur jeg godt kunne tænke mig at sejle. Smuk udsigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...