lørdag 23. august 2014

Rydde-zen

I år innledet jeg høsten med å rydde. Fire dager ble brukt til å tømme, sortere og organisere i boder, skap og skuffer. Det gjorde godt. Strikkekurven slapp heller ikke unna. Den hadde kul på seg og ekstra små poser og løse nøster befant seg rundt omkring. Jeg tok en kritisk gjennomgang og sorterte ut tilsammen en bærepose med mininøster og garnkvaliteter jeg ikke liker. Dette ga jeg til Lerkes SFO. Fortsatt er det masse rester og enslige nøster igjen, og jeg må finne på noe gøy med dem. Men først skal jeg prøve å rydde opp i et gammelt prosjekt som jeg har arvet fra min mor. Dette skulle egentlig bli noe til Hauk, men mammas skuldre satte en stopper for det for 12 år siden. Nå har det dukket opp en liten ny i storfamilien, og jeg tenkte at hvis  jeg kunne få ryddet litt opp og fullført dette kunne det bli en fin liten velkomst-gave. Men først må jeg rekke opp litt og fjerne alle de løse trådene som mamma hadde etterlatt seg. For disse gidder jeg altså ikke å feste. 

3 kommentarer:

Lea sa...

Spændende. Det er tidligt i få høst.

Fuglemamma sa...

Det er vel enda mer sensommer enn høst hos oss, men trærne begynner å bli gule og skolen har startet igjen, så da er det likevel høst i den indre kalenderen.

Lena sa...

Så skønt at få ryddet ud i det der bare fylder, men ikke bruges. Selvom det knap er efterår her begynder skoven og haven så småt også at se lidt 'brugt' ud. Jeg elsker det tidlige efterår og glæder mig allerede. Har dog mest trang til bare at rydde op i garnlageret. Kan godt lide tanken om at give garntyper væk man ikke kan lide.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...