søndag 3. desember 2017

Velkommen


I år har jeg fått til noe jeg har hatt lyst til i mange år - nemlig lage en hjemmelaget julekrans til å henge utenfor døra og ønske gjester og adventstida velkommen. Jeg synes resultatet ble såpass fint at jeg ville dele fremgangsmåten med bloggen.Materialene til kransen har jeg dels hentet fra skogen rundt hytta, og dels fra Panduro. Furukvister og rognebærkvister ble plukket midt i november. Jeg har hatt dem liggende ute siden da, og de har holdt seg fint både i farge og tekstur, så jeg håper at de også vil holde seg fine gjennom desember. Halmkrans, tynn ståltråd, avbitertang, reinlav, rødt bånd og batteridrevet ledlyslenke har jeg kjøpt på Panduro. 


Kransen er laget ved å legge lag på lag med reinlav, furukvister og noen rognebærkvister oppå halmkransen, og surre det hele fast med ståltråd. Etter at hele kransen var dekket av reinlav og furukvister pyntet jeg den med rødt bånd og lyslenke. Jeg lagde også en liten opphengshempe av ståltråd. 


Sånn ble det ferdige resultatet ute i mørket på trammen. Velkommen!

8 kommentarer:

Huldr sa...

Så fin krans, og så koselig! :) Og flott at du deler fremgangsmåte, en gang skal jeg også lage en krans ...

Fuglemamma sa...

Det fine er at man kan tenke på ting i mange år, og så endelig en gang så klaffer det med tid og inspirasjon og forberedelser samtidig. ;-)

Lea sa...

Den er rigtigt fin.

Fuglemamma sa...

Tusen takk Lea!

Siddis back home sa...

Så flott den ble! Ha en fin adventstid!

Fuglemamma sa...

Tusen takk Siddis, til deg og dine også!

Strikkeheksen sa...

Så smukt det ser ud, glædelig jul :-)

Strikkeheksen sa...

PS: Har kommenteret ved dine andre indlæg også, for du laver så fine ting :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...