lørdag 24. februar 2018

Grønt er skjønt

I fjor sommer kjøpte jeg en rekke nøster med Zauberball Crazy, et sokkegarn som i motsetning til de selvstripende variantene jeg ellers bruker ikke hae gjentakende mønster. Det er ikke mulig å lage matchende sokker. Men fargene er fantastiske. Jeg strikket fem par av dem i gaver til jul. Det siste nøstet var til meg selv, og ble til et par ferdige sokker denne uka. Jeg elsker den vanvittige syregrønne fargen. Selv om sokkene slett ikke matcher jakken jeg strikket for to år siden i Ask fra Hifa, og som jeg også elsker grønnfargen på. Ask er forøvrig et garn jeg anbefaler på det varmeste. Nesten ingen nupping til tross for flittig bruk.

6 kommentarer:

Lea sa...

Grøn er en meget fin farve. Og håbets.
Jeg har aldrig prøvet det Zauberball, jeg synes jeg har så meget sokke garn.Jeg kikket efter det garn fra Hifa,da jeg var i Oslo,men med som meget andet er garn ikke til at betale i Norge. Det er virkeligt dyrt. Garn er billigere her i dk, bare se op for dårlig italiensk garn fra møbel og klæde overskud.

Strikkeheksen sa...

Kan godt forstå, du er vild med den grønne farve - den er så flot 😊 jeg er også helt vild med sokkerne 😃

Fuglemamma sa...

Hifa er ikke billig, det er sant, men til gjengjeld er det for det meste norsk ull og det liker jeg.

Fuglemamma sa...

Takk - de har alt fått massr bruk.

Huldr sa...

Utrolig fin grønnfarge på jakka di! Jeg sikler på grønn Ask for tiden, ønsker meg en jakke … Men har mye annet i lageret. Hvilken modell er det du har strikket her? Den ser veldig nett og pen ut :)

Flotte sokker også, morsomt med fargeskift!

Liisa sa...

Fina sockar! Och så gillar jag att du tipsar om sådant som du ser fungerar bra i längden på en kofta. Jag har provat Hifa i mindre projekt men blir nu sugen på en kofta eller en tröja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...